Audioscript logoKlant: Audioscript B.V. te Loosdrecht
Wat: website met veel content en uit te breiden functionaliteit
Periode: 2013

Over Audioscript

In de jaren 60 van de vorige eeuw wordt Audioscript opgericht in Loosdrecht. Een serieus audiotijdperk breekt aan. Luxman is een van de merken die Audioscript importeert voor de Nederlandse markt. Audioscript heeft een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit en service.
Nu, bijna een halve eeuw later, is Audioscript terug in Loosdrecht. De kleinzoon van de oorspronkelijke eigenaar heeft de passie voor high-end audio met de paplepel ingegoten gekregen. Hij laat nu de combinatie Luxman – Audioscript herleven.
Audioscript wil Luxman op de Nederlandse markt weer de plek geven die het door zijn superieure kwaliteit verdient.

De site

Door Audioscript werden we gevraagd een website te bouwen. Een uitgebreid intake gesprek heeft plaatsgevonden. In dit gesprek is toegelicht wat de mogelijkheden zijn. Een aantal dingen was al wel duidelijk. Het moest een strakke uitstraling hebben in lijn met andere internationale Luxman-sites. Op de landingspagina was een carrousel gewenst. Deze geeft een inkijkje in de nieuwste apparaten. Daarnaast moest de site beschikken over de mogelijkheid om in de toekomst flink wat nieuwe apparaten te kunnen toevoegen. Hiervoor is gekozen voor een standaard opmaak voor de productenpagina’s. Er stonden op het wensenlijstje ook een aantal technische toepassingen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om apparaten te laten registreren voor de te verlenen garantie. Maar vooral was het belangrijk dat de site schaalbaar is. Naar verwachting moesten er in de toekomst flink wat pagina’s worden toegevoegd. De structuur van de site moest daar wel geschikt voor zijn.

Pepper IT-solutions heeft voor Audioscript op basis de WordPress Content Management Systeem (CMS) een site gebouwd. Deze voldoet aan alle wensen. Tevens beschikt de site over de mogelijkheid, om in de toekomst, flink uit te breiden met nieuwe wensen.